HoTTrigger 1400S (červeno/bílá verze)

Kód: 13400.SD
Dostupnost: není skladem
Značka: GRAUPNER Modellbau
Cena s DPH: 6.490 Kč
Model akrobatického letadla vyrobený z materiálu SOLIDPOR určený pro klasickou i 3D akrobacii s nainstalovaným střídavým motorem, regulátorem a čtyřmi servy. Rozpětí 1400mm, letová hmotnost 1760g.

Nejnovější model od firmy Graupner přináší nové možnosti do oblasti modelů vyrobených z pěnových materiálů. HoTTriger je akrobatický model vyrobený z kvalitního materiálu SOLIDPOR vypěněného do forem s možností vytvoření vlastní barevné povrchové úpravy.Model je od výrobce vybaven nainstalovaným střídavým motorem, který modelu dodává dostatek výkonu pro zvládnutí klasické i 3D akrobacie. Spolu s motorem je nainstalovaný střídavý regulátor otáček 40A a čtyři serva. Vlastnosti:
  • Téměř hotový model
  • Velmi snadný přístup do prostoru pro pohonnou baterii
  • Nainstalovaný střídavý motor a regulátor
  • Nainstalovaná čtyři serva
  • Kvalitní hliníkový podvozek
  • krátká táhla s kulovými čepy pro přesné řízení
  • Velké řídící plochy pro 3D akrobacii
  • Velmi snadné a rychlé uchycení křídel pomocí rychlospojek
Pro řízení modelu je doporučena minimálně 4-kanálová RC souprava, v případě, že chcete využít ovládání křidélek bez použití Y-kabelu a možností využít některého mixu, je nutné použít minimálně 6-kanálovou RC soupravu. K napájení je doporučen Li-Pol akumulátor 14,8V (4s) s kapacitou 2200 mAh.

Upozornění

Dle Nařízení Komise v přenesené pravomoci (EU) 2019/945 ze dne 12. března 2019 o bezpilotních systémech a o provozovatelích bezpilotních systémů ze třetích zemí a Prováděcího nařízení Komise (EU) 2019/947 ze dne 24. května 2019 o pravidlech a postupech pro provoz bezpilotních letadel jsou provozovatelé a piloti bezpilotních létajících prostředků (klasické modely letadel, multikoptéry, drony), které mají hmotnost vyšší než 250 g nebo nesou kameru nebo jiný senzor schopný jakkoli zachycovat osobní údaje, povinni se registrovat (v ČR u Úřadu pro civilní letectví). Další informace najdete zde: Registrace provozovatelů a pilotů dronů

Rozpětí [mm]1400
Délka [mm]1350
Hmotnost [g]1760
Náročnost stavbyS1,S2
Náročnost pilotážeP2,P3
Ovládané funkceS,V,K(2),M

© TRIVOX 2024   |   B2B

Ke správnému fungování webu a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ