Car-stojánek alu zelený s mech. protiskluz. proužky pro 1/10 OFF ROAD podvozky

Kód: X103091
Dostupnost: skladem
Značka:
Cena s DPH: 689 Kč

X103091 Xceed hliníkový stojánek pro 1/10 Off Road a On Road modely - zelený

Xceed RC uvedením tohoto praktického stojánku pro RC podvozky s potěšením představuje nejnovější přírůstek do naší řady produktů vhodných pro závodníky. Je vhodný pro většinu podvozků a to jak On-Road i Off-Road, poháněné elektrický nebo spalovacím motorem. Je vyroben z jednoho kusu 2 mm silného černého eloxovaného hliníku. Díky logu Xceed, který je vyrytý na horní a boční straně, jsou nohy a horní deska opatřena pěnovými podložkami, které pomáhají zabránit pohybu vašeho podvozku a stojánku po pracovním stole. Příjemnou přidanou funkcí je zahrnutí 4 otvorů v horní desce pro usazení olejových tlumičů při jejich doplňování.

Silný a lehký stojánek Off-Road pro všechny druhy terénních automobilů. Ideální jako pracovní stanice pro přípravu vašeho vozu. Černý eloxovaný lehký hliník s laserem vyrytým logem Xceed. Velké otvory v horní palubě pro plnění olejových tlumičů 1/10. Pěnové polstrování na horní straně. Silné a odolné gumové nožičky, které udržují stojánek v dobré poloze na pracovním stole.

© TRIVOX 2024   |   B2B

Ke správnému fungování webu a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ